قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

بررسی لایحه تشکیل پلیس ویژه اطفال در کمیسیون قضایی مجلس

معاون اجرایی پلیس پیشگیری فراجا گفت: طیف کودک، نوجوان و جوان نیازمند صیانت و حمایت دایمی و مستمر هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۷۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، سردار عباس مسعودی در آیین افتتاحیه کارگاه آموزشی نظام حمایت از اطفال و نوجوانان که با همکاری مشترک پژوهشگاه قوه قضائیه و مرکز تحقیقات کاربردی پلیس پیشگیری فراجا برگزار شد، بر نقش محوری پلیس و سازمان‌های مسئول در پیشگیری از بزهکاری کودکان و نوجوانان تاکید کرد.

 

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اهمیت آموزش در تربیت نسل سالم افزود: اغلب مشکلاتی که در فرآیند تربیت و پرورش سرمایه‌های انسانی یک جامعه ایجاد می‌شود ناشی از بی توجهی به امر مهم آموزش و کیفیت آموزش‌های مبتنی بر یافته‌های علمی است.

 

وی با اشاره به فرصت طلبی معاندان در سوء استفاده از کودکان کار، ترویج کودک همسری و خلاء‌های قانونی موجود در کشور گفت: کودکان و نوجوانان همیشه جامعه هدف دشمنان نظام اسلامی هستند تا خواسته‌های نا مشروع خود را از طریق جلب و حمایت‌های مغرضانه از این طیف عملی کنند.

 

معاون اجرایی پلیس پیشگیری فراجا با بیان اینکه آینده سازان ایران اسلامی از طیف کودک، نوجوان و جوان نیازمند صیانت و حمایت دائمی و مستمر هستند بر لزوم هم افزایی سازمان‌های مسئول برای حمایت از سرمایه‌های انسانی کشور تاکید کرد.

 

مسعودی در بخش دیگر سخنان خود به ماده ۳۱ آیین دادرسی کیفری مبنی بر تشکیل پلیس ویژه اطفال اشاره و گفت: با عنایت به اینکه لایحه مربوطه در کمیسیون قضایی مجلس در حال بررسی است این اقدام ارزشمند ایجاب می‌کند تا کارشناسان مرتبط، با مهارت و متخصص در این خصوص تربیت و تحت آموزش قرار گیرند.

 

به گزارش پایگاه خبری پلیس، این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: کارگاه آموزشی نظام حمایت از اطفال و نوجوانان که با مشارکت پژوهشگاه قوه قضائیه و مرکز تحقیقات کاربردی پلیس پیشگیری فراجا در حال برگزاری است بستر و زمینه‌ای مهم برای آمادگی و تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر